Acuze politice. Cine face zid în apărarea pensiilor speciale ale aleşilor locali

USR acuză că PSD, PNL şi UDMR au făcut marţi din nou zid în apărarea pensiilor speciale ale aleşilor locali.

2895 afișări
Imaginea articolului Acuze politice. Cine face zid în apărarea pensiilor speciale ale aleşilor locali

Acuze politice. Cine face zid în apărarea pensiilor speciale ale aleşilor locali

Potrivit unui comunicat al USR, plenul Camerei Deputaţilor a dezbătut marţi modificările PSD-PNL-UDMR la Codul administrativ, „cele prin care au încercat să-l scape de închisoare pe şeful AEP, Constantin Mituleţu-Buică, acuzat de procurori de mai multe infracţiuni de abuz în serviciu, după ce a demis abuziv doi directori şi a angajat alţi 18, fără concurs”.

Reprezentanţii USR susţin că au cerut, din nou, în plen, desfiinţarea pensiilor speciale pentru aleşii locali. Propunerea a fost respinsă.

„PSD, PNL şi UDMR susţin că sunt preocupate de nivelul de trai al pensionarilor de rând, dar, de fapt, îi sfidează constant pe cei care, după o viaţă întreagă de muncă şi contribuit la pensie, îşi numără banii de la o zi la alta, în timp ce baronilor locali li s-au pregătit pensii şi de 10-15.000 lei”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

USR susţine că nu va renunţa la eliminarea pensiilor speciale, care sunt „o ruşine naţională”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
usr,
pensii,
speciale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici