Aeroportul Aurel Vlaicu va fi închis în perioada 29 septembrie-12 octombrie

Blue Air îşi va transfera zborurile pe aeroportul Henri Coandă Otopeni, între 29 septembrie şi 12 octombrie, perioada în care aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa va fi închis pentru lucrări de întreţinere, potrivit unui comunicat al companiei aeriene low-cost.

221 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Aurel Vlaicu va fi închis în perioada 29 septembrie-12 octombrie

Aeroportul Aurel Vlaicu va fi închis în perioada 29 septembrie-12 octombrie

Programul zborurilor nu va fi afectat de această modificare, iar formalităţile de îmbarcare vor rămâne neschimbate.

"Deoarece Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu va fi închis pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere, în intervalul 29 septembrie-12 octombrie, toate cursele companiei Blue Air vor avea ca şi punct de plecare cât şi de sosire Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni). Programul zborurilor nu va fi afectat de această modificare, iar formalităţile de îmbarcare rămân neschimbate", se arată în comunicat.

Începând cu data de 13 octombrie, Blue Air va reveni pe aeroportul din Băneasa.

În prezent, pe aeroportul Aurel Vlaicu operează alături de Blue Air, şi companiile low-cost SkyEurope, WizzAir, MyAir şi Germanwings.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici