Aeroportul Băneasa va fi reabilitat: Contractul de peste 55 de milioane de lei a fost semnat/ Când va fi complet funcţional

Directorul Companiei Naţionale de Administrare Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Alexandru George Ivan a semnat luni, în prezenţa ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, contractul de ”Reabilitare şi refuncţionalizare a interioarelor clădirii”, în valoare de peste 55,5 milioane de lei.

1698 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Băneasa va fi reabilitat: Contractul de peste 55 de milioane de lei a fost semnat/ Când va fi complet funcţional

Reabilitare de peste 55 de milioane de lei a Aeroportului Băneasa, contractul a fost semnat

Proiectul va fi executat de Asocierea SC Bog’Art SRL (lider de asociere) – SC UTI Grup SA (asociat). Perioada de proiectare este de două luni, iar cea de execuţie este de şase luni.

"Înaintăm aceste proiecte pentru ca Aeroportul Băneasa să fie complet funcţional în primăvara anului următor", a declarat directorul CNAB, Alexandru Ivan.

"Aşa cum v-am obişnuit, voi fi prezent şi aici pentru supravegherea lucrărilor", a declarat ministrul Răzvan Cuc.

Aeroportul Băneasa nu a mai operat curse de linie de circa 7 ani, şi urmază a fi redeschis, pentru a prelua traficul eferent Euro 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici