Agenţie de turism: Încep zborurile charter spre Creta şi Rhodos în luna iulie

Agenţia de turism Paralela 45 anunţă reluarea curselor charter către Grecia, cu plecări din Bucureşti şi Cluj-Napoca, având ca destinaţii insulele Creta şi Rhodos, după ce ţara redeschide aeroporturile pentru zboruri internaţionale la 1 iulie.

1402 afișări
Imaginea articolului Agenţie de turism: Încep zborurile charter spre Creta şi Rhodos în luna iulie

Agenţie de turism: Încep zborurile charter spre Creta şi Rhodos în luna iulie

Cursele săptămânale către Heraklion/Creta vor porni în data de 7 iulie din Bucureşti şi din Cluj-Napoca, Chania/Creta din 8 iulie şi Rhodos din 7 iulie, ambele din Bucureşti.

„Românii pot merge fără restricţii în Grecia, încă din 15 iunie, fie cu maşina, fie cu avionul la Salonic sau Atena. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că are în vedere ca după jumătatea lunii iunie să se renunţe la izolarea de 14 zile, obligatorie acum la întoarcerea în ţară. În ceea ce priveşte vacanţele pe zboruri charter, dăm start călătoriilor începând din 7 iulie, în prima etapă spre insulele fără probleme”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Grecia a înregistrat aproximativ 2.900 de cazuri de coronavirus, iar în insula Creta au fost în total 17 cazuri în toată această perioadă, iar în Rhodos numai 4.

Hotelurile din insule, dar şi de pe continent sunt pregătite să primească turişti, majoritatea din 15 iunie, cu respectarea măsurilor impuse de autorităţi pentru ca vacanţele să se desfăşoare într-un mod plăcut şi sigur.

„Informăm fiecare turist despre noile condiţii de călătorie cu avionul şi de cazare în Grecia. Am fost anunţaţi că aeronavele sunt dezinfectate înainte de fiecare cursă şi că atât echipajul, cât şi pasagerii trebuie să poarte mască de protecţie pe durata zborului. Hotelurile din Grecia au primit de la guvern un set de măsuri de igienă şi partenerii noştri ne asigură că vor fi respectate cu stricteţe pentru ca fiecare turist să se simtă în siguranţă. Tot ce îşi doresc grecii acum este ca sezonul să decurgă normal. Şi noi vrem să avem turişti mulţumiţi”, a spus Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Turiştii care au avut planificate vacanţe pe zboruri charter în luna iunie pot reprograma sejururile fără taxe suplimentare, cu păstrarea reducerilor iniţiale de tip Early Booking.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici