ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Ioan Rus a votat pentru încetarea urii şi a războiului românilor împotriva românilor

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a votat, duminică dimineaţă, la Cluj-Napoca, pentru ”încetarea urii şi a războiului românilor împotriva românilor", spunând că se aşteaptă de la viitorul preşedinte la stabilitate politică şi economică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

165 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Ioan Rus a votat pentru încetarea urii şi a războiului românilor împotriva românilor

Ioan Rus (Imagine: Dan Tautan/ Mediafax Foto)

Rus a ajuns la secţia de votare nr. 160 din Cluj-Napoca însoţit de liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

După exprimarea opţiunii sale electorale, Rus a spus că a votat pentru o perioadă de stabilitate.

"Am votat pentru a îndeplini o speranţă a mea şi a altora, respectiv să înceteze ura şi războiul românilor împotriva românilor, să urmeze o perioadă de stabilitate, linişte şi prosperitate de toate tipurile. Aceste aşteptăări le am de la viitorul preşedinte, legate de stabilitatea politică, economică, socială şi de construcţie şi de eliminare a acestei uri continue între români şi români", a declarat ministrul Transporturilor.

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne 602.620 de alegători înscrişi pe listele electorale permanente, care vor vota în 654 de secţii de votare - cu una mai mult ca la alegerile europarlamentare -, dintre care 287 vor fi deschise în mediul urban şi 367 în mediul rural.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici