Amazon concediază oameni în jocurile video: 180 de oameni îşi pierd locul de muncă

A doua rundă de concedieri în domeniul gaming-ului pentru compania Amazon în interval de câteva luni.

577 afișări
Imaginea articolului Amazon concediază oameni în jocurile video: 180 de oameni îşi pierd locul de muncă

Amazon concediază oameni în jocurile video: 180 de oameni îşi pierd locul de muncă

Amazon Games a concediat 180 de angajaţi, fiind vorba despre mai multe locuri de muncă tăiate decât în ​​primul val de disponibilizări, din aprilie 2023, când au fost puşi pe liber 100 de angajaţi. Informaţia a fost publicată de agenţia Reuters, care citează un e-mail intern distribuit de conducere către angajaţi, pentru a-i informa asupra situaţiei.

Aceste tăieri fac parte dintr-un plan de restructurare mai amplu în curs de desfăşurare la companie. Pe parcursul anului, Amazon a concediat circa 27.000 de oameni.

2023 a fost un spectaculos pentru gaming când vine vorba de lansări noi, dar şi teribil din punct de vedere al costului uman pe care l-a implicat. Au fost multe companii care au anunţat reduceri de personal.

Epic Games, Media Molecule, Unity, Telltale Games, Frontier Developments, Firaxis, Digital. Extremes, BioWare, Niantic şi multe alte companii şi-au redus efectivele în decurs de câteva luni, lăsând mii de oameni acasă, în timp ce titluri importante pentru ultimele decenii au ajuns pe rafturile magazinelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici