Amazon încurajezează micii antreprenori să-şi deschidă o afacere de livrări cu 10.000 de dolari

Retailerul online Amazon vrea să ofere stimulente precum uniforme sau cursuri de pregătire micilor întreprinzători, pentru a-i încuraja să-şi înfiinţeze propriile afaceri de livrări, investiţia urmând să fie de 10.000 de dolari, relatează Reuters.

624 afișări
Imaginea articolului Amazon încurajezează micii antreprenori să-şi deschidă o afacere de livrări cu 10.000 de dolari

Amazon încurajezează micii antreprenori să-şi deschidă o afacere de livrări cu 10.000 de dolari

Amazon spune că antreprenorii calificaţi ar putea să înceapă „afaceri cu doar 10.000 de dolari”, specificând că în această sumă nu este inclus şi costul angajării conducătorilor auto.

Compania a dezvăluit, la un eveniment de presă din Seattle, unul dintre vehiculele de transport pe care vrea să le închirieze firmelor de livrare, precizând că va oferi uniforme, planuri de alimentare cu combustibil şi programe de asigurare pentru operatorii autoturismelor, inclusiv cursuri pentru gestionarea taxelor, problemelor legate de salarizare şi altor provocări cu care se confruntă afacerile mici.

„O flotă de 40 de autoturisme ar putea câştiga până la 300.000 de dolari pe an”, a declarat Dave Clark, vicepreşedinte senior al Amazon de operaţiuni la nivel mondial, citează Reuters.

Dave Clark a precizat că antreprenorii cu 20 până la 40 de camionete ar putea avea până la 100 de şoferi angajaţi, urmând ca maşinile să fie folosite doar pentru livrările produselor din companie.

După lansarea anunţului de joi, acţiunile Amazon erau cotate la Bursa de la New York cu 1.669 de dolari/acţiune, înregistrând o creştere de aproape 1%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici