ANAF introduce un sistem unitar de comunicare în relaţia cu contribuabilii

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală implementează un nou sistem intern de comunicare, pentru facilitarea accesului la informaţiile de interes public în timp real, în vederea îmbunătăţirii relaţiei dintre contribuabil şi instituţie, informează un comunicat ANAF.

441 afișări
Imaginea articolului ANAF introduce un sistem unitar de comunicare în relaţia cu contribuabilii

ANAF introduce un sistem unitar de comunicare în relaţia cu contribuabilii

Până la 15 aprilie, conducerea ANAF s-a angajat faţă de premierul Sorin Grindeanu să implementeze 14 măsuri pentru creşterea nivelului de colectare şi conformare voluntară, printre acestea numărându-se şi îmbunăţirea relaţiei dintre Fisc şi contribuabil, ceea ce înseamnă implicit îmbunătăţirea comunicării, precizează comunicatul.

Direcţiile Generale Regionale ale Finanţelor Publice şi structura centrală a ANAF vor comunica în cadrul unui mecanism unitar, armonizând publicarea documentărilor şi a comunicărilor adresate publicului, atât de structurile teritoriale cât şi de structura centrală, pentru a răspunde nevoii contribuabililor de a fi informaţi cu promptitudine.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici