Angajările la Ministerul Finanţelor, SUSPENDATE temporar pentru asigurarea stabilităţii veniturilor

Angajările în Ministerul Finanţelor au fost suspendate temporar pentru a se asigura o stabilitate a veniturilor, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul ministerului. Decizia este mai veche fiind luată în momentul construcţiei bugetului.

918 afișări
Imaginea articolului Angajările la Ministerul Finanţelor, SUSPENDATE temporar pentru asigurarea stabilităţii veniturilor

Angajările la Ministerul Finanţelor, suspendate temporar pentru asigurarea stabilităţii veniturilor (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"Măsura este veche. Este o decizie luată la construcţia bugetară pentru a se asigura o stabilitate a veniturilor, pentru a se limita temporar cheltuielile. Concursurile care au fost anunţate au fost suspendate. În ceea ce priveşte tăierea sporurilor de la ANAF, aceasta este o măsură unilaterală şi nu are legătură cu cea din minister. La Finanţe măsura s-a luat mai demult, odată cu programarea bugetară. S-a decis pentru o mai bună previziune a cheltuielilor pe o perioadă scurtă. Nu s-au făcut concedieri", au precizat sursele din cadrul ministerului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici