Angajaţii Zoom nu mai stau pe Zoom. De ce îi cheamă compania la birou?

  • Mai multe companii, printre care Google, X, Amazon, Meta şi Salesforce le cer angajaţilor să se întoarcă la birou.
  • După încetarea pandemiei de coronavirus, şi compania ZOOM care a profitat cel mai mult de pe urma videoconferinţelor şi telemuncii, solicită revenirea la birou.
  • Casa Albă a dat email tuturor lucrătorilor federali să muncească mai des la birou.
1139 afișări
Imaginea articolului Angajaţii Zoom nu mai stau pe Zoom. De ce îi cheamă compania la birou?

Zoom, compania care a impulsionat revoluţia muncii la distanţă în timpul pandemiei, le spune angajaţilor săi să se întoarcă la birou.

Într-o declaraţie, conducerea companiei a anunţat că aplică de acum o „abordare hibridă structurată”, ceea ce înseamnă că angajaţii care locuiesc aproape de un birou „trebuie să fie prezenţi două zile pe săptămână” pentru că este „cel mai eficient” pentru serviciul de videoconferinţă.

„Ca şi companie, suntem într-o poziţie mai bună să folosim propriile noastre tehnologii, să continuăm să inovăm şi să sprijinim clienţii noştri globali. Vom continua să folosim întreaga platformă Zoom pentru a menţine angajaţii şi echipele dispersate conectate şi eficiente”, a declarat compania.

În ciuda ironiei, Zoom nu este exclusă de la tendinţa de revenire la birou care cuprinde companiile de tehnologie. În ultimele luni, Google, Amazon şi Salesforce au adoptat politici similare, punând capăt unei abordări din perioada Covid-19 care le-a oferit angajaţilor mai multă libertate de a lucra de acasă. Cu toate acestea, afacerile s-au confruntat cu unele reacţii negative din partea angajaţilor după ce aceştia s-au obişnuit cu o mai mare flexibilitate.

Chiar şi Casa Albă restricţionează munca la distanţă. Săptămâna trecută,  administraţia Joe Biden a cerut agenţiilor din cabinet să revină la birou mai frecvent în lunile următoare, potrivit unui e-mail intern obţinut de CNN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici