ANRE a autorizat încă cinci furnizori de electricitate

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a autorizat încă cinci firme să furnizeze electricitate pe piaţa din România, respectiv Delta Energy, Amgaz Furnizare, JAS Budapest ZRT, Energy Incorporatet şi Holding Slovenske Elecktrarne din Slovenia.

493 afișări
Imaginea articolului ANRE a autorizat încă cinci furnizori de electricitate

ANRE a autorizat încă cinci furnizori de electricitate (Imagine: Mediafax Foto)

Poitrivit datelor ANRE, în acest pe piaţa de energie sunt activi 63 de furnizori.

Traderul ungar de energie JAS Budapest ZRT şi Holding Slovenske Elektrarne din Slovenia au fiecare reprezentanţă în Bucureşti.

JAS Budapest ZRT, înfiinţată în 1992, derulează tranzacţii cu electricitate, combustibili, lubrifianţi şi materii prime pentru industria chimică.

Energy Incorporated este deţinută în proporţie de 50% de Energy Power Incorporated şi 50% de persoana fizică Doru Mărculescu.

Delta Energy este deţinută în proproţii egale de Braro Investment Company şi de Vienna Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici