Anularea zborurilor a produs o demisie la EasyJet. Plecare din vârful companiei

Directorul operaţional al EasyJet demisionează pe fondul furiei tot mai mari din cauza anulărilor de zboruri. Compania aeriană a anulat mii de zboruri în ultimele luni, inclusiv multe în ziua în care trebuiau să plece.

463 afișări
Imaginea articolului Anularea zborurilor a produs o demisie la EasyJet. Plecare din vârful companiei

Anularea zborurilor a produs o demisie la EasyJet. Plecare din vârful companiei

EasyJet a anunţat recent că intenţionează să reducă mai multe zboruri în perioada aglomerată de vară şi şi-a cerut scuze clienţilor pentru că nu a reuşit să "ofere serviciile pe care le aşteaptă de la noi".

Compania a precizat că directorul operaţional Peter Bellew pleacă pentru a "urmări alte oportunităţi de afaceri". El se află în cadrul companiei din 2019, după ce anterior a ocupat acelaşi rol la Ryanair.

Directorul executiv Johan Lundgren a declarat, conform Sky News: "Aş dori să îi mulţumesc lui Peter pentru munca depusă şi îi doresc succes. Toată lumea de la EasyJet rămâne absolut concentrată pe furnizarea unei operaţiuni sigure şi fiabile în această vară".

Luna trecută, sindicatul Unite a acuzat o "lipsă de leadership" în EasyJet.

La fel ca multe companii aeriene, EasyJet s-a confruntat cu lipsa de personal, cu cererea crescută de călătorii după ridicarea restricţiilor COVID şi cu timpii lungi de aşteptare pentru obţinerea autorizaţiei de securitate pentru noii angajaţi.

EasyJet l-a numit pe David Morgan în funcţia de director general interimar al operaţiunilor. Acesta lucrează în cadrul companiei din 2016.

"Mă bucur că operaţiunile vor fi în mâinile foarte capabile ale lui David Morgan, care poate intra fără probleme în acest rol, după ce anterior a condus operaţiunile ca director operaţional interimar, pe parcursul anului 2019", a declarat dl Lundgren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
easyjet,
demisie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici