Apple a popularizat „bretonul”, dar o altă companie a vândut cele mai multe telefoane cu acest element de design

După vestea că Huawei a depăşit Apple, devenind al doilea mare producător de smartphone-uri din lume după numărul dispozitivelor vândute, acum este timpul să aflăm şi că aceeaşi companie şi-a mai adăugat la palmares o realizare care ar trebui să dea de gândit celor de la Apple - cele mai multe telefoane cu „breton” vândute în prima jumătate din 2018, transmite Go4it.

1292 afișări
Imaginea articolului Apple a popularizat „bretonul”, dar o altă companie a vândut cele mai multe telefoane cu acest element de design

Apple a popularizat „bretonul”, dar o altă companie a vândut cele mai multe telefoane cu acest element de design

Nu trebuie să uităm că Apple a fost compania care a impus (mai mult cu forţa) moda telefoanelor cu ecran decupat la partea de sus, iPhone X trebuind să fie produsul revoluţionar pe care toată lumea să şi-l dorească. Numai că preţul piperat şi refuzul celor de Apple de a se dezice de eticheta unui brand exclusiv premium a lăsat producătorilor rivali o şansă de nerefuzat - aceea de a se impune la gama low-cost şi mid-range.

Atât de bine s-au descurcat cei de la Huawei pe acest segment de piaţă, încât au reuşit să vândă în prima jumătate de an 25,4 milioane de terminale cu „breton”, comparat cu 20,7 milioane unităţi livrate de Apple. 

Află câte telefoane cu ecran decupat în partea de sus s-au vândut până la data de 30 iunie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici