Apple lansează un nou produs pe 9 septembrie. Cum ar putea arăta noul iPhone - FOTO

Apple a trimis invitaţii pentru următoarea lansare de produs pe care o va face. Evenimentul va avea loc pe 9 septembrie în California.

2376 afișări
Imaginea articolului Apple lansează un nou produs pe 9 septembrie. Cum ar putea arăta noul iPhone - FOTO

Apple lansează iPhone 6 pe 9 septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel mai probabil, Apple va lansa două noi iPhone-uri pe 9 septembrie, unul cu ecran de 4.7 inci şi altul cu un ecran de 5.5 inci, scrie businessinsider.com. Noul iPhone ar putea arăta aşa:

Precedentul iPhone avea un ecran de 4 inci.

Apple ar putea surprinde, însă, publicul şi să lanseze pe 9 septembrie iWatch. Despre acest produs nu se ştiu prea multe lucruri, dar specialiştii spun că accentul va fi pus pe sănătate şi că ar putea avea un ecran curbat.

Lansarea viitorului produs va avea loc la Centrul Flint din California.

Acţiunile Apple au atins un nivel istoric de 100,98 dolari pe unitate, depăşind un maxim înregistrat în 2012, investitorii anticipând că noile produse care vor fi lansate de companie, precum iPhone-uri cu ecrane mai mari şi un dispozitiv de tip smartwatch, vor duce la creşterea veniturilor.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici