Apple va lansa un nou model de iPad anul acesta. Când va intra pe piaţă tableta

Apple va lansa în luna martie cea de-a cincea generaţie a tabletei iPad, mai subţire şi mai uşoară, cu un ecran mai performant, anticipează analistul Brian White.

969 afișări
Imaginea articolului Apple va lansa un nou model de iPad anul acesta. Când va intra pe piaţă tableta

Apple va lansa un nou model de iPad anul acesta. Când va intra pe piaţă tableta (Imagine: Mediafax Foto Arhiva/AFP)

"Cred că vom vedea o nouă versiune undeva la mijlocul lunii martie. Cred că iPad 5 va fi mai subţire, va fi un model mai uşor şi probabil că vor optimiza tehnologia utilizată pentru ecran", comentează White, citat de CNBC.

Analistul consideră că Apple va adopta probabil noua tehnologie IGZO dezvoltată de grupul japonez Sharp, care permite o densitate mai ridicată de pixeli (rezoluţie mai ridicată pe aceeaşi suprafaţă).

Apple lansează de obicei o nouă versiune a unui produs odată pe an, însă compania a accelerat în ultima perioadă ciclul de dezvoltare.

Compania a prezentat în luna octombrie cea de-a patra generaţie a iPad şi noul iPad mini, la numai şapte luni după lansarea iPad 3. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici