Audi A4 Allroad şi Audi A5 Cabrio, disponibile în România - GALERIE FOTO

Porsche România, importatorul local al mărcii Audi, a lansat, joi, modelul Audi A4 Allroad Quattro, disponibil la un preţ de bază de 34.300 euro fără TVA, şi modelul Audi A5 Cabriolet, care are un preţ de pornire de 37.700 euro fără TVA.

79 afișări
Imaginea articolului Audi A4 Allroad şi Audi A5 Cabrio, disponibile în România - GALERIE FOTO

Audi A4 Allroad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Audi A4 Allroad Quattro este disponibil cu două propulsoare diesel şi cu unul pe benzină.

Preţul de pornire de 34.300 fără TVA este valabil pentru modelul echipat cu motor diesel de 2 litri şi 170 Cai Putere (CP). Celălalt propulsor diesel, de 3 litri, dezvoltă 240 CP.

Motorul pe benzină cu care poate fi echipat Audi A4 Allroad Quattro are o capacitate cilindrică de 2.000 de centimetri cubi (cmc) şi dezvoltă 211 CP.

Pentru Audi A5 Cabriolet sunt disponibile şapte motorizări, însă în România vor fi lansate, până la sfârşitul anului, cinci variante de motoare. Preţul de 37.700 de euro fără TVA este valabil pentru modelul echipat cu motor de 2 litri pe benzină de 211 CP, singurul care poate fi comandat deocamdată.

Ulterior va mai fi disponibil şi un propulsor pe benzină supraalimentat, de 1,8 litri, care va avea un preţ de pornire sub 30.000 de euro fără TVA. Această motorizare va deveni cea de bază pentru acest model.

Celelalte trei versiuni de motorizare vor ajunge pe piaţa românească până la sfârşitul anului.

Vânzările Audi în România au crescut cu 10,9% anul trecut, la 2.856 automobile, de la 2.574 unităţi în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici