Audi redeschide fabrica din Ungaria. ”În câteva săptămâni ne putem redresa”

  • Audi, divizie a grupului Volkswagen, a reluat marţi operaţiunile la uzina sa din Ungaria, după o pauză de o lună.
  • Sistarea producţiei în toate fabricile europene a fost anunţată pe 17 martie.
  • Decizia a venit pe fondul pandemiei COVID-19.
947 afișări
Imaginea articolului Audi redeschide fabrica din Ungaria. ”În câteva săptămâni ne putem redresa”

Sursa: Profimedia

Producţia în uzina Audi din Gyor, aflată la aproximativ 120 de kilometri de Budapesta, a fost suspendată în luna martie. Cu un număr de aproape 13.000 de angajaţi, aceasta este doar una dintre fabricile europene afectate de coronavirus.
 
Potrivit rfi.fr, conducerea locală a aprobat reluarea producţiei la scară largă, începând cu ziua de marţi, 14 aprilie.
 
„Cea mai importantă sarcină a companiei este să se pregătească pentru continuarea producţiei complete de vehicule, în ciuda situaţiei critice”, a spus Alfons Dintner, şeful Audi Ungaria. „Credem că în câteva săptămâni ne putem redresa... Clienţii noştri din întreaga lume aşteaptă maşini. Trebuie să fim un furnizor de încredere", a adăugat el.
 
Vor fi puse în aplicare măsuri suplimentare de distanţare a angajaţilor şi de dezinfectare a spaţiului de lucru, potrivit reprezentanţilor companiei.
 
Ungaria a înregistrat peste 1.500 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 122 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici