Autostrada Transilvania se măreşte: Asociaţia Pro Infrastructură anunţă începerea lucrărilor pe un tronson

  • Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură anunţă că în curând vor începe lucrările pe un tronson al Autostrăzii Transilvania.
  • Este vorba despre sectorul Nădăşelu-Zimbor al A3 în care constructorul a dus mai multe utilaje.
18912 afișări
Imaginea articolului Autostrada Transilvania se măreşte: Asociaţia Pro Infrastructură anunţă începerea lucrărilor pe un tronson

FOTO: Facebook Asociaţia Pro Infrastructură

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură anunţă pe Facebook că vor începe lucrările pe un tronson al Autostrăzii Transilvania.

„Astăzi avem o veste bună. Cei de la UMB se pregătesc să intre în teren săptămâna aceasta pe tronsonul Nădăşelu-Zimbor al Autostrăzii Transilvania (A3). Am văzut deja mişcări de trupe şi utilajele vor fi puse la treabă foarte curând, în anumite puncte ale şantierului”, scrie pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură îi solicită antreprenorului, Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi Ministerului Transporturilor si Infrastructurii să urgenteze procedurile birocratice şi tehnice pentru toţi cei 42 de kilometri ai autostrăzii care traversează dealurile transilvănene cunoscute pentru alunecările de teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici