Bancpost îşi instruieşte angajaţii să recupereze credite

Bancpost a început în iunie, în colaborare cu firma Achieveglobal, un program de instruire a unei părţi a angajaţilor pentru recuperarea creditelor, această activitate devenind tot mai importantă în contextul crizei economice, a declarat miercuri şeful de training din bancă, Mihaela Mîndrişteanu.

95 afișări
Imaginea articolului Bancpost îşi instruieşte angajaţii să recupereze credite

Bancpost îşi instruieşte angajaţii să recupereze credite (Imagine: Mediafax Foto)

"Până acum orientarea era spre a vinde, acum trebuie să ne orientăm spre colectare, recuperarea creditelor. Dar trebuie să ne preocupe şi să ne menţinem clienţii. Vrem să ne convingem clienţii să înceapă să plătească", a afirmat Mîndrişteanu, la deschiderea târgului economico-juridic Economicfest.

În această activitate sunt implicaţi 300 de angajaţi din toate unităţile Bancpost.

"Toate băncile merg pe creşterea provizioanelor, iar pentru asta trebuie să-şi recupereze banii. Acest program este aplicat angajaţilor care până acum dădeau credite. Noi lucrăm la partea soft, nu suntem recuperatori", a mai spus Mîndrişteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici