Bancpost opreşte sistemul de carduri în noaptea de vineri

Bancpost va opri sistemul de carduri, inclusiv pentru plăţile pe internet banking, pentru opt ore, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 -25 aprilie, începând cu ora 24:00, a anunţat, joi, instituţia de credit.

22 afișări
Imaginea articolului Bancpost opreşte sistemul de carduri în noaptea de vineri

Bancpost opreşte sistemul de carduri în noaptea de vineri

Astfel, în intervalul orar menţionat, cardurile emise de Bancpost nu vor putea fi utilizate, se arată într-un comunicat al băncii remis MEDIAFAX.

Totodată, reţelele proprii de ATM-uri şi POS-uri vor fi oprite, pentru a putea permite efectuarea unor lucrări de optimizare a sistemelor informatice care asigură funcţionalitatea cardurilor, precizează banca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici