Grindeanu: Am avizat astăzi proiectul Drumului Expres Focşani - Brăila

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că a avizat, joi, proiectul Drumului Expres Focşani - Brăila. Acest nou drum de mare viteză va avea o lungime de 73,52 km iar pe traseu vor fi construite 57 de poduri sau pasaje, şase noduri rutiere şi şase parcări.

1033 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Am avizat astăzi proiectul Drumului Expres Focşani - Brăila

Sursa foto: Facebook

„Am avizat astăzi proiectul Drumului Expres Focşani - Brăila”, scrie pe facebook Sorin Grindeanu.

El precizează că după avizarea indicatorilor tehnico-economici în Consiliul Tehnico Economic (CTE) al Ministerului Transporturilor urmează avizarea în Consiliul Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Naţional şi Locuinţe şi aprobarea prin Hotărâre de Guvern.

Acest nou drum de mare viteză va avea o lungime de 73,52 km iar pe traseu vor fi construite 57 de poduri sau pasaje, şase noduri rutiere şi şase parcări.

Proiectul drumului expres Focşani - Brăila, cu o valoare estimată de 5,5 miliarde de lei (fără TVA), prevede şi plantarea a 155 de hectare de perdele forestiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici