Bechtel sistează lucrările la un Departament al Autostrăzii Transilvania

Lucrările făcute de Departamentul Structuri al companiei Bechtel la Autostrada Transilvania au fost sistate, vineri, până la finalizarea anchetei privind accidentele de muncă soldate cu moartea a doi angajaţi, au declarat surse din cadrul companiei.

32 afișări
Imaginea articolului Bechtel sistează lucrările la un Departament al Autostrăzii Transilvania

Bechtel sistează lucrările la un Departament al Autostrăzii Transilvania (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Departamentul Structuri din cadrul Proiectului Autostrăzii Transilvania a sistat, vineri, temporar, activitatea pe şantierul Autostrăzii Transilvania, până la finalizarea anchetei în cazul celor două accidente de muncă", au afirmat sursele citate.

Acestea au menţionat că restul departamentelor lucrează.

Departamentul Structuri se ocupă de realizarea viaductelor, a podurilor şi montarea grinzilor necesare autostrăzii.

Doi muncitori care lucrau pe şantierul Autostrăzii Transilvania din judeţul Cluj au murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce au căzut de la înălţime, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj declanşând anchete în aceste cazuri.

Totodată, sindicatul din cadrul companiei Bechtel a anunţat că va face o anchetă proprie în cazul celor două accidente de muncă petrecute pe şantierul Autostrăzii Transilvania.

La rândul lor, reprezentanţii Bechtel au anunţat că vor face şi ei o anchetă internă privind cauzele celor două accidente de muncă, urmând să ofere ajutor şi asistenţă familiilor victimelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici