Benzina te arde la buzunar? Top cele mai economice maşini

În ţara noastră, benzina costă mai mult decât în Germania şi Franţa. Dăm mai mulţi bani pe carburanţi chiar şi decât bulgarii sau polonezii. Totuşi, acesta nu este un impediment pentru distribuitori să crească mereu preţul la pompă. În aceste condiţii, ce maşină reprezintă cea mai bună opţiune, pentru a plăti cât mai puţin pe benzină?

89 afișări
Imaginea articolului Benzina te arde la buzunar? Top cele mai economice maşini

Benzina te arde la buzunar? Top cele mai economice maşini (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Sau poate eşti interesat să afli dacă autoturismul tău se află în top 10 cele mai economice maşini din punctul de vedere al consumului.
După ce te uiţi la marcă, la preţul de vânzare şi la tot felul de dotări, inevitabil ajungi la un moment dat să te întrebi şi cât consumă respectiva maşină.

Iată un clasament alcătuit tocmai după acest ultim criteriu.

1. Toyota Prius Hybrid cu motor de de 1,8 litri consumă 3,9 la 100 de kilometri în oraş şi 3,7 litri la 100 de kilometri în afara oraşului, cu un preţ de bază de peste 26.000 de euro.

2. Smart Fortwo coupe. Consumul: 3,9 litri extraurban şi 5,2 litri urban, la un preţ de pornire de 11.000 de euro.

Citeşte mai multe despre cele mai economice maşini pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici