Benzinăriile Rompetrol şi Petrom - închise o oră, pentru operarea modificărilor privind TVA

Benzinăriile Rompetrol şi OMV Petrom vor fi închise pentru o oră, în noaptea de miercuri spre joi, pentru operarea modificărilor legislative privind creşterea TVA la 24%.

422 afișări
Imaginea articolului Benzinăriile Rompetrol şi Petrom - închise o oră, pentru operarea modificărilor privind TVA

Benzinăriile Rompetrol şi Petrom - închise o oră, pentru operarea modificărilor privind TVA (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Activitatea din staţiile Rompetrol Downstream, divizia de retail a grupului Rompetrol în România, va fi sistată între orele 24:00 şi 01:00.

Unităţile OMV Petrom vor fi închise în intervalul 23:30 - 00:30.

Rompetrol are în România şase depozite de carburanţi şi 450 de puncte de distribuţie (staţii proprii, Partener Rompetrol şi Rompetrol Expres).

Petrom are pe piaţa românească circa 550 de benzinării.

Guvernul a decis, sâmbătă, creşterea TVA de la 19% la 24%, măsura intrând joi în vigoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici