Berceanu a repus în funcţii o parte dintre directorii pe care i-a demis

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a repus în funcţii o parte dintre cei 31 de directori la firmele din subordinea instituţiei pe care tot el i-a demis când a preluat mandatul, întrucât unii au acceptat salarii mai mici, iar pentru alţii nu au putut fi găsiţi înlocuitori.

23 afișări
Imaginea articolului Berceanu a repus în funcţii o parte dintre directorii pe care i-a demis

Berceanu a repus în funcţii o parte dintre directorii pe care i-a demis

"Câţiva au revenit în funcţie după ce au acceptat salarii de 40 de milioane de lei (vechi, n.r.) în mână, iar alţii, din domeniul aeronautic, au revenit pentru că în acest domeniu sunt nişte prevederi stricte de la IATA şi OACI (două organisme internaţionale de reglementare în domeniu, n.r.) care spun foarte clar cine poate să fie director general de aeroport şi este greu să găsim înlocuitori", a afirmat Berceanu într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că nu a găsit înlocuitori pentru directorii aeroporturilor internaţionale Otopeni, Băneasa şi Timişoara, şi nici pentru conducerea Autorităţii Aeronautice Civile.

La finele anului trecut, Berceanu a anunţat că va demite directorii companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor, motivul invocat fiind salariile prea mari ale acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici