Berceanu demite toţi directorii instituţiilor agricole din teritoriu propuşi de PSD

Ministrul interimar al Agriculturii, Radu Berceanu, a declarat marţi într-o conferinţă de presă, că va demite toţi directorii instituţiilor agricole din teritoriu propuşi de PSD şi îi va înlocui cu persoane desemnate de PDL.

40 afișări
Imaginea articolului Berceanu demite toţi directorii instituţiilor agricole din teritoriu propuşi de PSD

Berceanu demite toţi directorii instituţiilor agricole din teritoriu propuşi de PSD (Imagine: Mediafax Foto/Liviu Chirică)

"Directorii din teritoriu propuşi de PSD, care presupun că sunt nişte specialişti buni, vor fi înlocuiţi de nişte specialişti şi mai buni, propuşi de PDL", a spus Berceanu.

El a afirmat că schimbările nu sunt de ordin politic, ci între specialişti.

"Considerând că avem de dus o activitate într-o perioadă foarte dificilă, nu cred că este cazul să păstrăm nişte soldaţi japonezi rămâşi prin insule de la războiul trecut", a afirmat ministrul interimar al Agriculturii.

El s-a arătat surprins şi de numărul mare de angajaţi din minister care au intrat brusc în concedii medicale.

"Ştiu că brusc a dat o molimă necunoscută. Cei care sunt funcţionari publici şi care au fost îndemnaţi să plece în concedii medicale cât mai lungi, să se însănătoşească cât mai repede", a continuat Berceanu.

Ministrul a explicat că numărul de concedii medicale din instituţie, în această perioadă, este mult mai mare decât în mod obişnuit.

"Dacă o să constat, vremelnic, că ministerul funcţionează la fel de bine cu un număr mai mic de persoane, o să mă gândesc la o nouă organigramă, cu mai puţini cetăţeni, mai sănătoşi şi mai bine plătiţi", a mai spus Berceanu.

Radu Berceanu a preluat la sfârşitul săptămânii trecute interimatul la Agricultură, după demisia lui Ilie Sârbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici