Bilete de tren pentru o altă companie privată pot fi cumpărate de azi prin Ghişeul Unic ARF

Călătorii pot cumpăra de marţi bilete pentru trenurile Astra Trans Carpatic din aplicaţia dezvoltată de Autoritatea pentru Reformă Feroviară, numărul companiilor disponibile pe platformă ajungând astfel la trei.

248 afișări
Imaginea articolului Bilete de tren pentru o altă companie privată pot fi cumpărate de azi prin Ghişeul Unic ARF

Bilete de tren pentru o altă companie privată pot fi cumpărate de azi prin Ghişeul Unic ARF

Sistemul de vânzare integrat de bilete tren al ARF funcţionează începând de marţi şi cu trenurile Astra Trans Carpatic, a anunţat marţi Autoritatea pentru Reformă Feroviară.

Astfel, se pot cumpăra prin aceeaşi interfaţă (bilete.infofer.ro) legitimaţiile de călătorie pentru rutele care au în deservire trenurile CFR Călători, Transferoviar Călători şi Astra Trans Carpatic.

ARF susţine că bilete pentru trenurile celorlalţi trei operatori vor fi disponibile în perioada următoare, în condiţiile finalizării progamării interfeţelor dintre sistemul Informaticii Feroviare cu cele ale operatorilor.

„Printre avantajele sistemului Ghişeu Unic – Vânzare Online, amintim: vânzarea biletelor online pentru trenurile tuturor OTF-C, integrarea şi interconectarea sistemelor informatice ale OTF-C existente, funcţionarea în paralel cu actualele sisteme de vânzare online ale OTF-C”, precizează ARF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bilete,
tren,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici