Bitcoin aproape de cel mai mare preţ din istorie. Anunţul care a dus la o creştere accelerată

  • Bitcoin a atins vineri 60.000 de dolari pentru prima dată în şase luni.
  • Criptomoneda este aproape de recordul său din toate timpurile, 64.895 de dolari.
11510 afișări
Imaginea articolului Bitcoin aproape de cel mai mare preţ din istorie. Anunţul care a dus la o creştere accelerată

Bitcoin aproape de cel mai mare preţ din istorie. Anunţul care a dus la o creştere accelerată

Creşterea vine după ce investitorii au devenit încrezători că autorităţile de reglementare americane vor aproba lansarea unui fond ETF ce ar urma să fie tranzacţionat la bursă, relatează Reuters.

Investitorii în criptomonede aşteptă cu entuziasm aprobarea primului ETF din SUA pentru Bitcoin. O astfel de mişcare este considerată a fi un factor ce ar accelera adoptarea la scară largă a activelor digitale.

Un ETF (Exchange Traded Fund) reprezintă o colecţie diversificată de active (similar unui fond mutual), care se tranzacţionează pe bursă în mod similar cu acţiunile, potrivit XTB.

Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a crescut cu 4,5% până la cel mai înalt nivel din 17 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici