Bitcoin sparge o nouă barieră. Suma la care a ajuns criptomoneda

  • Bitcoin a atins marţi o nouă valoare record, la 63.236 de dolari, în timp ce investitorii aşteptau debutul pe piaţa bursieră a traderului de criptomonede Coinbase, anunţă CNBC.
  • Ulterior, criptomoneda a scăzut uşor până la aproximativ 62.877 de dolari.
  • Ether, a doua cea mai valoroasă monedă digitală după bitcoin, a stabilit, de asemenea, un nou record, urcând la 2.230 dolari.
4503 afișări
Imaginea articolului Bitcoin sparge o nouă barieră. Suma la care a ajuns criptomoneda

Bitcoin sparge onouă barieră. Suma la care a ajuns criptomoneda

Coinbase va fi listată miercuri la bursă, compania putând fi evaluată în jur de 100 de miliarde de dolari - mai mult decât Intercontinental Exchange, proprietarul Bursei de Valori din New York. Investitorii în criptomonede salută debutul companiei pe piaţa bursieră ca o etapă majoră pentru industrie, după ani de scepticism din partea Wall Street şi a autorităţilor de reglementare.

Coinbase, fondată în 2012, cea mai mare companie de schimb de criptomonede din Statele Unite. Compania a raportat venituri estimate de 1,8 miliarde de dolari în primul trimestru al anului 2021, o creştere de nouă ori faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, în timp ce profiturile au crescut între 730 şi 800 de milioane de dolari.

Bitcoin şi-a dublat preţul de la începutul acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici