BLACK FRIDAY 2012: LISTA magazinelor care au oferte. Vânzările, şi de 30 de ori mai mari decât într-o zi obişnuită - IMAGINI din magazine

BLACK FRIDAY 2012 sau VINEREA NEAGRĂ are loc pe data de 23 noiembrie. Cu acest prilej marile magazine se întrec în a oferi preţuri şi REDUCERI cât mai bune, astfel încât să atragă clienţi cât mai mulţi şi implicit profituri considerabile. Numeroase site-uri au fost blocate din cauza numărului mare de utilizatori, iar magazinele care au avut oferte au fost luate cu asalt de clienţi.

51258 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY 2012: LISTA magazinelor care au oferte. Vânzările, şi de 30 de ori mai mari decât într-o zi obişnuită - IMAGINI din magazine

BLACK FRIDAY 2012 (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Circa 4,1 milioane de români au auzit de campania de REDUCERI BLACK FRIDAY şi aşteaptă ofertele retailerilor, iar dintre aceştia 59,3%, respectiv 2,43 milioane, sunt interesaţi să facă achiziţii, potrivit unui studiu realizat de compania Daedalus.

UPDATE 14:00 - La ora 12.00, eMAG avea peste 1,2 milioane de vizite pe site, peste 70.000 de comenzi şi peste 100.000 de produse comandate.

UPDATE 11:00 - Numărul mare de vizitatori a blocat site-urile unor retaileri, alte pagini funcţionează cu dificultate, iar în cazul unor magazine stocurile multor produse s-au epuizat deja, după primele ore ale campaniei.

Flanco a anunţat că înregistrează vânzări de peste 30 ori mai mari decât într-o zi obişnuită, cu sute de oameni în fiecare magazin.

Cea mai vândută categorie în magazinele Flanco este cea a televizoarelor cu ecran plat, urmată de notebook-uri şi de maşini de spălat.

UPDATE 10:10 - eMAG a anunţat pe blog că până la ora 09:00 a avut un total de 709.000 de vizitatori, 52.700 de comenzi şi a epuizat 84% dintre televizoare, 83% dintre laptopuri, 84% dintre produse imprimante & birotică, 77% dintre produsele din ingrijire personală, 69% dintre electrocasnice.

UPDATE 09:50 - Site-urile eMAG, DOMO, azerty.ro, marketonline.ro, evomag.ro sunt blocate

UPDATE 08:30 Site-ul eMag.ro s-a blocat din nou

UPDATE 05:30 - Site-ul eMag.ro, care anunţă cele mai aşteptate reduceri, a fost blocat pentru câteva clipe

UPDATE 00:00 - La ora 00.00 numeroase magazine care au anunţat oferte au dat startul promoţiilor.

site-ul okazii.ro anunţă reduceri de până la 70% la 100.000 de produse

eMAG anunţă începerea promoţiilor la orele dimineţii

Numeroase site-uri sunt însă deja blocate sau se încarcă cu greutate din cauza numărului mare de accesări.

Librăria online elefant.ro, azerty.ro, domo.ro, eurogsm.ro, f64.ro, evomag.ro, marketonline.ro sunt blocate.


Lista cu principalele magazine care vor afişa REDUCERI pentru VINEREA NEAGRĂ:

Posibile probleme pe care le vei întâmpina

Probleme au existat la primul BLACK FRIDAY din România pentru magazinele care nu au fost suficient de bine pregătite în ceea ce priveşte stocurile de produse. De asemenea, retailerii online au întâmpinat dificultăţi în plasarea comenzilor, dar şi în fluidizarea acestui proces. Unii s-au dovedit a fi învinşi deoarece numărul mare de comenzi plasate a făcut ca serverele acestora să cadă, ceea ce a dus la pierderea clienţilor şi evident a unor sume consistente de bani.

În esenţă BLACK FRIDAY este o cursă pentru vânzător, care trebuie să îşi vândă produsele aflate sub PROMOŢIE în timp util, dar şi pentru cumpărător, care trebuie să îşi aleagă cu grijă bunurile dorite. Oricine a cumpărat produse de Vinerea neagră ştie din proprie experienţă că răbdarea în această zi este o virtute, iar o bună planificare şi nervi de oţel pot fi calităţi răsplătite cu achiziţionarea unor chilipiruri în singura zi din an în care oricine poate pleca acasă fericit, dar şi cu bani în buzunare.

Originea BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici