BLACK FRIDAY 2014: evomag.ro estimează vânzări de două milioane de euro

Magazinul online evomag.ro estimează în perioda campaniei de reduceri Black Friday, care va avea loc între 21 şi 23 noiembrie, vânzări de aproximativ două milioane de euro şi aproximativ 20.000 de comenzi finalizate, a declarat directorul general al retailerului, Mihai Pătraşcu.

698 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY 2014: evomag.ro estimează vânzări de două milioane de euro

BLACK FRIDAY 2014: evomag.ro estimează vânzări de două milioane de euro (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Estimăm că perioada celor mai mari reduceri din an ne va aduce între 18.000 şi 20.000 de comenzi finalizate, în valoare de aproximativ două milioane de euro. Ne aşteptăm în acest an la aproximativ 500.000 de vizitatori pe site-ul evoMAG în cele 3 zile cât va dura promoţia de Black Friday", a Pătraşcu, într-un comunicat.

Magazinul online evomag.ro este deţinut de Evolution Prest Systems SRL Bucureşti, societate controlată de Mihai Pătraşcu - 99% şi Elena Pătraşcu - 1%.

evoMAG a pregătit pentru ediţia din acest an a Black Friday, care se va desfăşura pe o perioadă de 3 zile începând cu 21 noiembrie, o ofertă de peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri de până la 75%.

Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice şi la produse de îngrijire personală, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de reţelistică şi componente pentru PC.

Magazinul online are disponibile la vânzare un număr de peste 120.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală şi produse destinate nou-născuţilor.

În 2013, Evolution Prest Systems a realizat o cifră de afaceri de 15,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici