BLACK FRIDAY: Ce reduceri va oferi Apple la produsele sale

Apple a anunţat că a pregătit reduceri pentru vinerea aceasta, 23 noiembrie, oferindu-le clienţilor o oportunitate rară de a cumpăra produsele companiei la preţuri scăzute.

1873 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY: Ce reduceri va oferi Apple la produsele sale

BLACK FRIDAY: Ce reduceri va oferi Apple la produsele sale (Imagine: www.apple.com)

Black Friday ("Vinerea Neagră") este, în mod tradiţional, singura zi în care compania Apple oferă reduceri la produsele sale. În vreme ce reducerile nu sunt foarte mari (de obicei 10-15 %), acestea ajung, totuşi, la 100 de dolari americani din preţul unui MacBook Air sau la 60 de dolari din cel al unui iPad, scrie Mashable.

Apple nu a dezvăluit întreaga listă de obiecte reduse şi de preţuri, dar a publicat un anunţ de cumpărături de sărbători pe site-ul său.

Pentru doritorii din alte ţări - promoţiile nu sunt limitate la Statele Unite - magazinele Apple şi site-ul participă, de asemenea, la program.

Conceptul BLACK FRIDAY , preluat de pe piaţa americană, marchează intrarea în sezonul de cumpărături de iarnă prin acordarea de reduceri semnificative de preţuri, pentru o zi.

Printre companiile din România care au anunţat reduceri pentru vineri se numără Orange, eMAG şi Altex. Conceptul a fost preluat şi de câteva firme din domeniile turism şi imobiliare.

Mediafax.ro vă oferă cele mai importante ştiri despre Black Friday 2012

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici