Black Friday la FineStore. Descoperă gusturi şi experienţe noi la preţuri imbatabile (P)

111 afișări
Imaginea articolului Black Friday la FineStore. Descoperă gusturi şi experienţe noi la preţuri imbatabile (P)

Foto: finestore.ro

Black Friday vine cu preţuri imbatabile la FineStore. Profită de ocazie pentru a descoperi gusturi şi experienţe noi în materie de băuturi alcoolice. Reducerile consistente nu reprezintă însă singura veste bună: La FineStore Black Friday ţine toată luna noiembrie!

Peste 2000 de produse la preţ redus au fost incluse de FineStore în oferta de Black Friday. Preferi vin, rom, gin, vodka? Sau poate tequila, coniac, brandy? Găseşti de toate, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele!

De Black Friday la FineStore este ocazia perfectă pentru amatorii de băuturi fine să descopere gusturi noi şi să trăiască experienţe gustative din toate colţurile lumii.

Călătorii olfactive la preţ redus

În oferta FineStore de Black Friday se regăsesc gin June by G’Vine, gamă ce promite experienţe senzoriale cu adevărat deosebite, rom Matusalem, desprins din exotismul insulelor Caraibe, tequila Clase Azul, despre care putem spune că este mai mult o operă de artă, decât o băutură, dar şi vin Masi, o gamă cu arome ample şi nuanţe nobile, ce te poartă într-o călătorie olfactivă prin Italia cea colorată şi pasională. Nu putem uita nici de băuturile tradiţionale, fie ele româneşti sau din Anglia, Franţa, Germania, Cuba, Peru ori Japonia.

Te afli în căutarea unor băuturi deosebite pentru barul tău de acasă ori a unor cadouri speciale pentru vreun "sfânt" sărbătorit pe final de an (Andrei, Nicolae, Ştefan)? Vrei să îţi faci din timp stocul pentru Sărbătorile de Iarnă sau poate chiar pentru un eveniment important ce te aşteaptă anul viitor? Black Friday la FineStore este ocazia perfectă să îţi faci aprovizionarea, graţie super preţurilor pregătite la mii de produse.

Oferta de Black Friday, o sursă de inspiraţie

Pe lângă reducerile consistente, beneficiezi de livrare rapidă oriune în ţară, chiar gratis la comenzi cu valori mai mari de 199 de lei, şi ai parte şi alte surprize plăcute. Cei care cumpără băuturi alcoolice cu etichetă Verde la Black Friday sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 100 de pachete promoţionale, formate din 5 produse de top de pe FineStore.

Ţi-e greu să faci o alegere? Poate te inspiră recomandările de la Produsul Zilei sau cele din secţiunea Idei de cadouri. Cei de la FineStore s-au gândit  la toate, iar cei care le trec pragul virtual sau fizic, în magazinul din Bulevardul Aerogarii, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti, beneficiază nu doar de aceeaşi ofertă de Black Friday, ci şi de asistenţă prin call center, respectiv de la specialişti pregătiţi să ofere cele mai bune sfaturi.

Reduceri la FineStore ai toată luna noiembrie, stocurile sunt generoase, dar şi ofertele la fel, astfel că produsele se dau ca pâinea caldă. Nu lăsa pe mâine ce poţi cumpăra azi!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici