Blue Air lansează, în octombrie, zboruri din Cluj-Napoca spre Roma şi Paris

Compania aeriană Blue Air va lansa în octombrie curse din Cluj-Napoca spre Roma şi Paris, fiecare zbor urmând să fie operat de trei ori pe săptămână, şi va modifica, în intervalul 22-23 septembrie, orarul de zbor a patru curse din Bucureşti spre Italia, a anunţat operatorul low-cost.

141 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează, în octombrie, zboruri din Cluj-Napoca spre Roma şi Paris

Blue Air lansează, în octombrie, zboruri din Cluj-Napoca spre Roma şi Paris

În sezonul de vară, Blue Air a lansat zboruri externe cu plecare din Cluj-Napoca spre Veneţia şi Viena, precum şi curse interne spre Suceava şi Bucureşti.

Totodată, în intervalul 22-23 septembrie, compania va modifica programul de zbor a patru curse din Bucureşti spre Italia, din motive operaţionale.

Astfel, cursa către Napoli, din 22 septembrie, va decola din Bucureşti (Băneasa) la ora 12:10 şi va ateriza la 13:30, ora locală, iar returul va pleca la ora 14:15 din Napoli, urmând să ajungă la Bucureşti, la ora 17:30.

Totodată, aeronava care va opera pe ruta Bucureşti-Catania va decola la ora 18:05 şi va ateriza la ora 19:20 în Italia, în timp ce returul va pleca din Roma la ora 20:00 şi va ajunge pe aeroportul din Băneasa la ora locală 23:15.

Pe lângă cele două zboruri, alte două curse, programate pentru 23 septembrie, îşi vor modifica programul.

Avionul care va opera pe ruta Bucureşti-Roma va pleca la ora 16:55 şi va ateriza la ora 18:10 în Italia, iar returul va decola la ora 19:00, urmând să ajungă la ora 23:00 la Bucureşti.

O altă cursă, spre Napoli, va pleca din Bucureşti la ora 16:55 şi va ajunge la ora 19:30, în timp ce returul va decola din Italia la ora 20:00 şi va ateriza pe aeroportul din Capitală la ora 23:00.

Operatorul aerian Blue Air, controlat de omul de afaceri Nelu Iordache, este prima companie de smart flying din România şi are capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, curse de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici