Blue Air lansează miercuri cursa Bucureşti-Arad

Blue Air va lansa, miercuri, o cursă internă, pe ruta Bucureşti-Arad şi retur, cu o frecvenţă de cinci zboruri săptămânale, a anunţat, luni, operatorul aerian low-cost.

136 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează miercuri cursa Bucureşti-Arad

Blue Air lansează miercuri cursa Bucureşti-Arad

Astfel, pe perioada orarului de iarnă, între 12 martie şi 29 martie, Blue Air va opera zborul în zilelele de luni, marţi, joi, vineri şi duminică.

În timpul orarului de vară, între 30 martie şi 25 octombrie, cursele vor avea loc în zilele de marţi, miercuri, joi, sâmbătă şi duminică.

Durata zborului pe ruta respectivă este de 50 de minute.

În România, alături de Blue Air, pe segmentul de zboruri low-cost sunt prezenţi printre alţii EasyJet, SkyEurope, WizzAir, MyAir şi Germanwings. Totodată, Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, va opera de la 1 aprilie pe rutele Arad - Milano şi Constanţa - Pisa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici