Blue Air lansează zboruri pe ruta Bucureşti-Tel Aviv

Blue Air îşi extinde operaţiunile prin deschiderea rutei Bucureşti - Tel Aviv. Zborurile sunt operate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, joi si duminica, începând cu 12 ianuarie 2017.

621 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează zboruri pe ruta Bucureşti-Tel Aviv

Blue Air lansează zboruri pe ruta Bucureşti-Tel Aviv

„Odată cu lansarea zborurilor către Tel Aviv, Blue Air intră pe o piaţa nouă, dar în acelaşi timp cunoscută. Noua rută va aduce mai aproape Bucureştiul de cele mai sfinte locuri ale creştinătăţii, dar şi de un oraş modern. Orarul a fost special studiat pentru a răspunde atât nevoilor oamenilor de afaceri, turiştilor de week-end, cât şi pentru pelerinaj", a spus Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Compania estimează o creştere de 50% a traficului faţă de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri in 2016.

Tarifele încep de la 34.95 euro pe segment, potrivit oficialilor companiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici