Blue Air va avea din 29 iulie curse de la Constanţa la Bucureşti şi Bruxelles

Blue Air va opera, din 29 iulie, zboruri de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa, spre Bucureşti şi Bruxelles, aceasta fiind a patra destinaţie internă, alături de Bucureşti, Sibiu şi Arad acoperită de operatorul low-cost.

26 afișări
Imaginea articolului Blue Air va avea din 29 iulie curse de la Constanţa la Bucureşti şi Bruxelles

Blue Air va avea din 29 iulie curse de la Constanţa la Bucureşti şi Bruxelles

"Piaţa de transport aerian intern este în continuă creştere, tocmai de aceea am ales să operăm zboruri de pe cât mai multe aeroporturi din ţară. În plus, considerăm că astfel vom reuşi să ne aducem contribuţia la decongestionarea traficului rutier, prin preluarea unei cantităţi importante din fluxul de pasageri ce ar fi aglomerat altfel sistemul şi aşa suprasolicitat al şoselelor româneşti", a declarat, Gheorghe Răcaru, director general al Blue Air.

Alături de cele două rute, Blue Air va mai opera din această vară alte patru curse noi pe ruta Bucureşti-Sibiu, Sibiu-Stuttgart, din 1 iunie, Sibiu-Koln, din18 iunie, şi Sibiu-Madrid, din august. Acestea se adaugă zborurilor lansate în primăvară, pe rutele Bucureşti-Larnaca, Bucureşti-Berlin, Arad-Barcelona şi Bucureşti-Arad.

Blue Air a transportat, anul trecut, peste 900.000 de pasageri, dublu faţă de nivelul din 2006, iar gradul de ocupare a atins 84%. Pentru 2008, Blue Air estimează un număr de 1,2 milioane de călători şi o menţinere a gradului de ocupare la 83%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici