BNR şi-a deschis cont de Instagram

Banca Naţională a României (BNR) îşi extinde prezenţa în mediul online prin lansarea oficială a contului de Instagram, potrivit unui comunicat al instituţiei remis, luni, MEDIAFAX.

75 afișări
Imaginea articolului BNR şi-a deschis cont de Instagram

BNR şi-a deschis cont de Instagram

Prin dezvoltarea continuă a portofoliului de instrumente digitale de comunicare, Banca Naţională a României urmăreşte atragerea unor noi segmente de public, în vederea creşterii nivelului general de informare cu privire la activitatea băncii centrale.

Contul de Instagram se va diferenţia de celelalte canale social media utilizate de BNR în acest moment (Twitter, LinkedIn, YouTube) prin promovarea unui conţinut vizual atractiv, creşterea interactivităţii şi a nivelului de accesibilitate pentru publicul care nu este specializat în mod necesar în domeniul economic.

Iniţiativa BNR de utilizare a acestei reţele sociale se corelează cu demersuri similare întreprinse de alte bănci centrale europene, dar şi cu cele mai recente tendinţe din mediul digital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bnr,
instagram,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici