Cafu are datoriile uriaşe: o mega-vilă din Brazilia i-a fost scoasă la licitaţie

O vilă de 6,5 milioane de lire sterline a fost scoasă la licitaţie, fiind ultima soluţie pentru fostul mare fotbalist brazilian, ajuns la 53 de ani, de a rambursa datoriile enorme acumulate după sfârşitul uriaşei sale cariere.

461 afișări
Imaginea articolului Cafu are datoriile uriaşe: o mega-vilă din Brazilia i-a fost scoasă la licitaţie

Cafu are datoriile uriaşe: o mega-vilă din Brazilia i-a fost scoasă la licitaţie

Compania sud-americanului, Capi Penta International Player, fondată în 2004 împreună cu soţia, a acumulat o gaură de un milion de dolari în bilanţul contabil.

Fostul jucător de la Milan şi Roma ar avea însă datorii mult mai mari, iar situaţia sa economică l-a obligat să închidă Fundaţia Cafù, o organizaţie de caritate deschisă pentru a ajuta cartierul său din Brazilia. Închiderea s-a petrecut după 15 ani de activitate.

Cu câţiva ani în urmă, brazilianul spusese că este dispus să-şi rezolve problemele fiscale cu preţul pierderii proprietăţilor şi a altor active acumulate de-a lungul carierei.

În timp, fostul fundaş dreapta a campioanei mondiale din 2002 a fost nevoit să vândă 5 case, iar alte 15 au fost executate silite. Însă, cu toate acestea, gaura nu a fost umplută.

Aşa s-a ajuns la conacul său, scos la licitaţie pentru a ajuta la stingerea datoriilor. Cea mai recentă decizie judecătorească a fost confiscarea mega-vilei din Brazilia. Astfel, casa de lângă Alphaville, din Sao Paulo, în valoare de 6,5 milioane, a fost scoasă la licitaţie.

Are şase dormitoare, lift, piscină, un teren de fotbal şi un cinematograf. Este o construcţie impresionantă, care va fi vândută pentru aproximativ 4,35 milioane.

Licitaţia, care a început de la 4 milioane, a fost câştigată de o firmă care va plăti nota cu un depozit iniţial şi alte 15 rate lunare. De la vânzarea oficială, Cafù va avea la dispoziţie 45 de zile pentru a elibera proprietatea.

Iniţial, bărbatul de 53 de ani încercat să oprească licitaţia vilei susţinând că este un bun al familiei, precum şi reşedinţa principală a familiei, şi, prin urmare, nu poate fi confiscată. Argumente respinse de instanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici