Călătorie cu mâinile în buzunare: idee marca Japan Airlines, cu haine închiriate la destinaţie

Nici măcar un rucsac: scopul este reducerea emisiilor şi trecerea către un management mai durabil al zborului.

344 afișări
Imaginea articolului Călătorie cu mâinile în buzunare: idee marca Japan Airlines, cu haine închiriate la destinaţie

Călătorie fără haine: ideea Japan Airlines, cu hainele închiriate la destinaţie

Călătorie cu mâinile în buzunare, nici măcar cu rucsacul clasic în spate. Ideea vine de la Japan Airlines, care a lansat iniţiativa „Orice îmbrăcăminte, oriunde”.

Este un proiect care oferă haine spre închiriere pentru turişti sau pentru călătorii de afaceri în Japonia şi unde se pot găsi hainele alese convenabil la hotel, la sosire.

Le poţi cere înainte de plecare, după gust, stil, apoi va trebui să le laşi inainte de plecare şi vor fi îngrijite, spălate şi oferite altor călători.

Pe scurt, fără bagaje, nu doar în cală, dar nici măcar în avion. Un vis pentru unele companii aeriene low cost. Obiectivul, conform celor afirmate de compania aeriană, este de a face oamenii să călătorească mai uşor şi, prin urmare, mai confortabil.

„Economie circulară”, se spune pe site-ul Japan Airlines, pentru a reduce emisiile de la avioane. Cei care călătoresc cu kilograme mai puţine poluează mai puţin, acesta este conceptul fundamental. Făcând călătoria, fie pentru muncă, fie pentru agrement, mai durabilă.

Există un site special unde poţi vizualiza hainele disponibile şi trebuie rezervate acolo, cu numărul zborului şi datele, precum şi hotelul în care te cazezi în Japonia. Se plăteşte ceva, dar compania anunţă că acestea sunt cifre reduse, accesibile. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici