Călin Popescu-Tăriceanu: Nu îl schimbăm pe ministrul Energiei. A fost spitalizat, dar a revenit la minister

Co-preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, miercuri, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că ministrul Energiei, Toma Petcu, nu va fi schimbat din funcţie, el arătând că acesta a fost spitalizat, dar şi-a reluat atribuţiile la minister.

466 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu-Tăriceanu: Nu îl schimbăm pe ministrul Energiei. A fost spitalizat, dar a revenit la minister

Călin Popescu-Tăriceanu: Nu îl schimbăm pe ministrul Energiei. A fost spitalizat, dar a revenit la minister (Imagine: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO)

„Nu avem de ce să discutăm situaţia de la ministerul Energiei. Momentan ministrul Toma Petcu este într-un tratament, a fost spitalizat, a ieşit din spital, şi-a reluat atribuţiile la minister. Astăzi chiar voi avea o întâlnire cu el pentru a discuta problemele legate de domeniul energetic pe care doreşte să mi le prezinte şi aşadar nu se pune niciun fel de problemă în legătură cu vreo posibilă schimbare la ministerul Energiei”, a spus Tăriceanu.

Surse din coaliţia de guvernare au declarat, pentru MEDIAFAX, anterior şedinţei coaliţiei de guvernare, că s-ar putea discuta, miercuri, despre schimbarea ministrului Energiei, Toma Petcu, în condiţiile în care PSD doreşte schimbarea acestuia, iar ALDE pledează pentru menţinerea în funcţie.

Potrivit surselor citate, discuţiile despre schimbarea ministrului Toma Petcu ar avea la bază unele probleme de sănătate ale acestuia, dar şi dificultăţile asociate managerierii acestui domeniu.

Pe de altă parte, sursele citate au arătat că structura Guvernului va rămâne aceeaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici