Carrefour va deschide, în 2009,un hipermarket în Berceni

Reţeaua de hipermarketuri Carrefour va construi un nou magazin în Bucureşti, în zona Berceni, proiectul urmând să fie finalizat în 2009, în cadrul unui complex comercial al cărui promotor este compania Euroinvest Intermed, a anunţat, vineri, retailerul francez.

4 afișări
Imaginea articolului Carrefour va deschide, în 2009,un hipermarket în Berceni

Carrefour va deschide, în 2009,un hipermarket în Berceni

Noul hipermarket Carrefour va face parte dintr-un centru comercial cu o suprafaţă totală de aproximativ 67.000 metri pătraţi, al cărui promotor este compania de construcţii Euroinvest Intermed, cu activităţi în Europa de Est şi China.

Complexul va avea spaţiu de închiriere de peste 29.000 metri pătraţi şi va include şi o galerie comercială. Carrefour Berceni va avea o suprafaţă totală de 12.500 metri pătraţi, din care aproape 8.000 metri pătraţi spaţii de vânzare, precum şi 1.800 locuri de parcare. Investiţia medie pentru un hipermarket Carrefour se ridică la 20 milioane euro.

În 2008, retailerul francez intenţionează să deschidă magazine în România, la Bucureşti, Oradea, Piteşti, Arad, Suceava, Brăila, precum şi cel de-al doilea magazin din Iaşi, în partea de vest a oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici