Cartelele Orange PrePay pot fi reîncărcate şi în Italia, Belgia, Marea Britanie şi SUA

Operatorul de telefonie mobilă Orange România a extins, împreună cu partenerul ezetop, serviciul reîncărcare internaţională a cartelelor PrePay în Italia, Belgia, Marea Britanie şi SUA, acesta fiind lansat, în urmă cu un an, pe piaţa spaniolă, a anunţat, luni, compania.

6232 afișări
Imaginea articolului Cartelele Orange PrePay pot fi reîncărcate şi în Italia, Belgia, Marea Britanie şi SUA

Cartelele Orange PrePay pot fi reîncărcate şi în Italia, Belgia, Marea Britanie şi SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Prin acest parteneriat, clienţii aflaţi în străinătate pot să reîncarce cartele PrePay prin reţeaua ezetop, atât pe cele proprii, cât şi alte cartele aflate în România sau în străinătate. Am început prin a oferi această soluţie în cinci dintre ţările cu cele mai mari comunităţi de români, însă intenţionăm să o extindem şi în alte zone", a declarat Valentin Carţiş, senior product manager la Orange România.

Acordul dintre Orange România şi ezetop permite clienţilor Orange România să primească credit de la prietenii şi rudele din străinătate.

Serviciile de reîncărcare PrePay Orange România devin disponibile, prin acest parteneriat, în magazinele din Spania, Italia, Belgia, Marea Britanie şi SUA.

În plus, românii din toată lumea vor putea reîncărca cartela celor de acasă online, pe www.ezetop.com.

Ezetop furnizează servicii de reîncărcare a telefoanelor în parteneriat cu peste 95 de operatori de telefonie mobilă din regiunea Asia Pacific, Africa, Caraibe, America Latină şi Estul Europei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici