Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi şi-a ridicat câştigul

Câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de peste 1,94 milioane de euro, obţinut la tragerea Loto 6/49 de joi s-a prezentat la sediul Loteriei. El nu a dorit să-şi facă publică identitatea. „Continuaţi să jucaţi! Continuaţi să speraţi!” - este mesajul său.

469 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi şi-a ridicat câştigul

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi şi-a ridicat câştigul

„Continuaţi să jucaţi! Continuaţi să speraţi!” - este mesajul pe care câştigătorul îl transmite jucătorilor la loto.

Vineri s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 9.646.132,64 lei (peste 1,94 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din dată de 11.04.2024. Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a câştigat şi 20 de câştiguri de categoria a IV-a, suma totală câştigată fiind de 9.646.732,64 lei.

Reamintim faptul că biletul norocos a fost jucat la agenţia 72-003 din sectorul 2, Bucureşti şi a fost completat cu schemă redusă cod 57, în total 22 de variante la Loto 6/49, preţul biletului fiind de 154,50 lei.

Jucătorul spune că joacă la loto de 15 ani atât variante simple, cât şi scheme reduse.

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
loto,
câştigător,
6/49

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici