Cât câştigă un lucrător comercial la Kaufland

Un lucrător comercial din magazinele Kaufland are la început, în medie, un salariu brut de 1.650 de lei cu tichete de masă, însă poate ajunge la 2.500 de lei brut, suma cuprinzând salariul mediu, sporurile şi bonurile de masă, spun reprezentanţii retailerului.

10704 afișări
Imaginea articolului Cât câştigă un lucrător comercial la Kaufland

Cât câştigă un lucrător comercial la Kaufland

În cadrul companiei există trei grile salariale, astfel că după fiecare an salariul poate creşte şi în funcţie de vechime. Mai mult, se plătesc şi orele lucrate suplimentar.

Începând cu luna ianuarie 2016, salariul minim în Kaufland a ajuns la 1.300 lei brut, pentru 12 salarii anuale, la care s-au adăugat aproximativ 197 lei brut bonuri de masă, acordate angajaţilor încă din prima zi de lucru.

"Pentru a doua oară în acest an, începând cu data de 1 mai, salariul minim la nivel de companie va creşte în oraşele mici la 1.650 lei brut, iar în Bucureşti, începând cu data de 1 iunie, la 2.100 lei brut, aici fiind incluse şi tichetele de masă oferite încă din prima zi de lucru fiecărui angajat", au mai spus reprezentanţii companiei.

Nemţii de la Kaufland şi reţeaua soră Lidl oferă, potrivit datelor ZF, printre cele mai mari salarii din retail. Discounterul german Lidl, prezent pe piaţa locală cu aproape 200 de magazine, are peste 4.200 de salariaţi în România, iar cei mai mulţi lucrează în magazine pe poziţii de vânzător sau lucrător comercial. Salariul minim brut al unui vânzător din magazinele Lidl România este de 1.697 de lei (1.234 de lei net), iar cel pentru treapta superioară la care un vânzător poate ajunge este de 2.797 de lei brut (1.969 de lei net), cu tichete de masă incluse, spun reprezentanţii lanţului de magazine Lidl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici