Ce oferte de maşini noi sunt pe piaţă

Speranţa pieţei pentru acest an stă tot în Programul Rabla, subvenţionat de stat şi asteptat să înceapă în următoarele două săptămâni. Până atunci, piaţa auto nu dă semne clare de revenire, iar vânzările de maşini noi au scăzut în 2010 cu 19 la sută, fiind vândute mai puţin de 100.000 de unităţi.

145 afișări
Imaginea articolului Ce oferte de maşini noi sunt pe piaţă

Ce oferte de maşini noi sunt pe piaţă (Imagine: Mediafax Foto)

Nici pentru acest an semnele nu sunt optimiste, cu toate că raportările de la început de an au fost pozitive.

Astfel, numărul înmatriculărilor de vehicule noi a crescut în ianuarie cu 33,3% faţă de aceeaşi lună din 2010, la 3.902 unităţi, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Dar această creştere se datorează în cea mai mare parte prelungirii programului Rabla din 2010 până la 31 ianuarie 2011.

Oamenii au încercat să profite pe ultima sută de metri de posibilitatea de a achiziţiona o maşină nouă, folosind trei vouchere, care, altfel, şi-ar fi pierdut valabilitatea la sfârşitul primei luni din an.

Află care sunt ofertele pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici