Ce reduceri au magazinele şi care este programul de Paşte

Chiar dacă bugetul românilor pentru cumpărăturile de Paşte s-a subţiat considerabil şi abia depăşeşte 500 de lei, iată că retailerii mai fac o încercare de a-şi rotunji veniturile. Aşa că unii retaileri ţin magazinele deschise şi în prima zi de Paşte pentru cei care merg în vizită la rude sau pur şi simplu rămân fără o sticlă de suc sau apă plată.

56 afișări
Imaginea articolului Ce reduceri au magazinele şi care este programul de Paşte

Ce reduceri au magazinele şi care este programul de Paşte (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cei mai mulţi români vor aloca un buget pe familie cuprins între 100 şi 500 de lei, în scădere faţă de 2010, iar pentru o parte dintre aceştia fondurile fie sunt insuficiente şi renunţă la anumite produse, fie nu vor putea cumpăra nici strictul necesar, arată un studiu IRES.

Aşa că pentru mulţi carnea de miel este un lux, iar produsele cele mai căutate sunt cele unde reducerile sunt cat mai mari.

Şi asta ţinând cont că românii au strâns cureaua cât au putut, iar datele arată negru pe alb că, în primele două luni din an, consumul a scăzut cu 5%, în timp ce în anii buni ai economiei creşterea era şi de 10%.

Citeşte mai multe despre reducerile şi programul magazinelor de Paşte pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici