Ce spun şefii Renault despre prima Dacia electrică. Care va fi preţul unui model Spring

  • Dacia va lansa un model electric, primul din gama sa, numit Spring
  • Conceptul a fost prezentat în martie iar modelul de serie va fi destul de apropiat de acesta.
6017 afișări
Imaginea articolului Ce spun şefii Renault despre prima Dacia electrică. Care va fi preţul unui model Spring

Ce spun şefii Renault despre prima Dacia electrică. Care va fi preţul unui model Spring

Dacia va lansa un model electric, primul din gama sa, numit Spring. Este un concept nou pentru marca din portofoliul constructoruluif francez şi cu siguranţă că va susrprinde fanii acestui automobil.

Conceptul a fost prezentat în martie iar modelul de serie va fi destul de apropiat de acesta. În plus, şefii Renault încearcă să menţină un cost scăzut al autovehicolului, unul din aspectele de bază al modelelor Dacia.â

Laurens Van der Acker, director de design al Renault a precizat că ”suntem preocupaţi de a păstra un preţ scăzut şi pentru acest tip de maşină”.

Dacia a prezentat în martie fotografii şi informaţii despre noul său model, care va arăta ca un SUV electric cu o autonomie de 200 de kilometri.

Laurens van der Acker a acordat un interviu presei britanice în care a precizat că automobilul de serie va fi foarte apropiat de conceptul dezvăluit recent.

“Nu este un secret că se bazează foarte mult pe Renault K-ZE. Facem tot posibilul ca preţul să rămână cât mai jos. Mulţi au spus că nu ar fi o maşină potrivită pentru Dacia, însă ar putea să devină exact ceea ce aşteptau clienţii. Nu toată lumea îşi permite o electrică premium,” a explicat van den Acker.

Dacia Spring va apărea pe piaţă în 2021 şi va avea cel mai mic preţ de pe piaţă, mai mic decât Skoda CityGo iV care are un preţ de 19.900 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici