Ce vinde Fiscul. Vezi aici lista obiectelor pe care le-ai putea cumpăra mai ieftin de la ANAF

Sortimente de coniac, căni pătrate, boluri albe pentru cereale, farfurii "Elena" şi "Rodica", covoraşe de baie, obiecte şi accesorii pentru baie, râşniţe de cafea, perdele de Paşcani, televizoare color, biciclete, mese de biliard, dar şi apartamente, terenuri şi un plug portocaliu. Toate aceste produse sunt puse la vânzare de către Fisc la sediile Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) din ţară, licitaţiile urmând să fie organizate în următoarele zile.

528 afișări
Imaginea articolului Ce vinde Fiscul. Vezi aici lista obiectelor pe care le-ai putea cumpăra mai ieftin de la ANAF

Ce vinde Fiscul. Vezi aici lista obiectelor pe care le-ai putea cumpăra mai ieftin de la ANAF (Imagine: www.gandul.info))

La Dorohoi Fiscul a scos la vânzare nu mai puţin de 2.892 de căni pătrate de calitatea a doua, la un preţ de pornire de 0,55 lei pe bucată, 16.000 de boluri albe de cereale şi 7.720 de farfurii adânci "Rodica", preţul total al bunurilor scoase la licitaţie fiind evaluat la 43. 653,49 lei, respectiv circa 10.000 de euro. La începutul lunii noiembrie, la Beclean, în Bistriţa Năsăud, ANAF va organiza o licitaţie pentru vânzarea de coniac - Jidvei, Mioriţa şi Zaraza - dar şi Cinzano, preţul de pornire fiind cuprins între 36 şi 51 de lei pe sticlă. La Focşani, tot în noiembrie, fiscul a anunţat că va scoate la licitaţie două televizoare color, la preţuri reduse cu 25% comparativ cu preţul de la prima licitaţie, adică de 150 lei şi respectiv 300 lei pe bucată. Tot atunci va fi vândută şi o combină muzicală Panasonic, cu un preţ de pornire de 225 lei.

Nu oricine poate achiziţiona însă aceste bunuri. Cei interesaţi trebuie să achite o taxă de participare de 10% din preţul de pornire a licitaţiei şi să vină cu o copie după actul de identitate, iar pentru firme este necesară o copie a certificatului unic de înregistrare eliberat de Registrul comerţului, precum şi o dovadă că nu au obligaţii datorii la stat.

Citeşte mai multe despre lista obiectelor pe care le-ai putea cumpăra mai ieftin de la ANAF pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici