Cel mai bogat om din Europa a pierdut 30 de miliarde de dolari de la începutul pandemiei

  • Bernard Arnault, în vârstă de 71 de ani, este preşedintele şi directorul general al LVMH Moët Hennessy
  • Compania sa are sub tutelă branduri precum Givenchy, Louis Vuitton sau Sephora
  • Multe din magazinele sale au fost închise de pandemie deja de mai mult de o lună
  • Acţiunile companiei au scăzut cu 19%, potrivit raportărilor oficiale
2673 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat om din Europa a pierdut 30 de miliarde de dolari de la începutul pandemiei

Sursă foto: Profimedia

Cel mai bogat om din Europa a pierdut suma impresionantă de 30 de miliarde de dolari în perioada pandemiei. Suma este considerată fiind cea mai mare pierdere pe care cineva a suferit-o în perioada acesta, potrivit calculelor realizate de Bloomberg.
 
Francezul Bernard Arnault este preşedintele şi directorul general al prestigiosului imperiu de lux LVMH Moët Hennessy şi, potrivit Forbes, al treilea cel mai bogat om din lume.
 
Compania sa deţine peste 70 de branduri de lux, iar majoritatea au suferit pierderi uriaşe din cauza pandemiei.
 
Estimările arată că Bernard Arnault a pierdut în urma pandemiei 30 de miliarde de dolari. În acest timp Jeff Bezos, fondatorul şi preşedintele Amazon.com, a câştigat o sumă similară.
 
Averea francezului Bernard Arnault se situează în prezent la 77 de miliarde de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici